Telegramin 4.7 Guncellemesi Neler Getiriyor

Telegram’ın 4.7 Güncellemesi Neler Getiriyor?

Ülkemizde çok fazla kişinin kullandığı söz konusu olmasa bile, Asya ve Avrupa’da çok fazla kullanım gösteren Telegram‘a gelen yeni özellikler dikkat çekmeyi başarıyor.

Rusya merkezli platform olan ve WhatsApp‘a rakip yolunda ilerleyen Telegram, her geçen gün gelişmeye devam ediyor. En son İran’da bir şiddet içeriği ile kanal kapatma olayıyla gündemi bir süre meşgul eden platform, 4.7 güncellemesiyle yeni özellikleri bünyesine katıyor.

Yeni güncellemede en dikkat çeken ise, tek cihazda birden fazla hesap girişinin yapılabilecek olması. Bu bakımdan 3 farklı telefon veya hesap kullanımı artık yapılabilir ve bu hesaplar arasında geçiş yapmak oldukça basit. Ayrıca diğer bir hesap için bildirimleri görebileceksiniz. Tabii ki bu özelliği ister açıp ister kapatabilirsiniz.

Bir diğer Telegram özelliği ise “Hızlı Cevap” oluyor. Konuşma penceresinde size gelen bir mesajı sol tarafa sürükleyerek o mesaja hemen cevap verebilirsiniz. 4.7 güncellemesini hemen yüklemek isterseniz Google Play Store‘da güncelleme veya direk yükleme yapabilirsiniz.