telegram gif ekleme 1

Telegram’da GIF Resimleri Nasıl Gönderilir?

WhatsApp ve Telegram gibi uygulamalar mesajlaşma dünyasını fırtınaya soktu. Artan İnternet penetrasyonu ve piyasaya giren ekonomik akıllı telefonlar, bu tür IM uygulamalarının popülerliğine yalnızca yakıt ekledi.

WhatsApp, yıllardır anlık mesajlaşma uygulamaları söz konusu olduğunda tartışmasız bir kral olmuştur, ancak şimdi birçok uygulama daha fazlasını almak için yarışmaktadır. Telgraf, WhatsApp’ta eksik olan özellikleri sağlayan ücretsiz bir uygulamadır.

Bugün, Telegram’da bulunan ancak WhatsApp’ta bulunmayan bir özellikten bahsedeceğiz. Bir tahmininiz var mı? Telegram’ın sohbetlerinizde GIF’leri aramanıza ve göndermenize izin verme yeteneğinden bahsedeceğiz. İşte Telegram gif gönderme yöntemi.

telegram gif gönderme

Telegram’da GIF Resimleri Nasıl Yollanır?

Telegram sohbetinizde GIF’leri arayabilmeniz ve gönderebilmeniz için yapılacak ilk şey, uygulamanın güncellenmiş bir sürümüne sahip olmaktır. Bu nedenle, neden GIF’leri arayamadığınız konusunda sinirlenmeden önce, uygulamanın güncellenmiş sürümünü kullandığınızdan emin olun. Henüz yapmadıysanız Telegram uygulamasını Google Play Store’dan indirebilirsiniz.

Yapacağınız bir sonraki şey, GIF göndermek istediğiniz sohbete gitmek ve @gif yazmanızdır. @Gif yazdığınızda, Telegram Giphy’den GIF’leri almaya başlayacak ve size rastgele öneriler sunacaktır. Daha fazla seçenek görmek için yandan kaydırma yapabilirsiniz ve göndermek istediğiniz GIF’e bir kez dokunmanız gerekir.

Ayrıca GIF’leri kutlama, dans, tatiller, parti, başarı, zafer vb. Farklı kategorilerde de arayabilirsiniz. Kutlama havasında olduğunuzu veya dans etmek istediğinizi varsayalım, tek yapmanız gereken kutlamak veya dans etmek gibi bir anahtar kelimeyle gif yazmanızdır. Örneğin @gif kutlar veya dans eder.