Telegram Sohbet Uygulamasi Kendini Imha Eden Video ve Fotograf Mesajlarini Getirdi

Telegram Sohbet Uygulaması Kendini İmha Eden Video ve Fotoğraf Mesajlarını Getirdi!

Şifrelenmiş mesajlaşma uygulaması Telegram Pazar günü Snapchat tarzı kaybolan mesajları kucaklamak için en son sohbet platformu haline getiren bir güncelleme yayınladı.

Şimdiye kadar, Telegram kullanıcıları kendi kendine silinen metin tabanlı “gizli sohbetler” gönderebildiler, ancak uygulamanın 4.2 sürümünde artık kendiliğinden kapanan zamanlayıcıyla donatılan videoları ve fotoğrafları paylaşabiliyorlar.
Zamanlayıcılar, ortam seçicide saat simgesi kullanılarak ayarlanır ve bir dakikaya kadar herhangi bir şey olabilir. Geri sayım, alıcı gönderilen fotoğrafı veya videoyu açtığında başlar ve alıcı, kaybolan medyanın ekran görüntüsünü almaya çalışırsa gönderene bildirilir.

Güncellemenin başka yerlerinde, geliştirilmiş bir fotoğraf editörü ve büyük kamusal kanallardan medya indirmeleri için hız artışı var, Yeni şifrelenmiş içerik dağıtım ağları sayesinde.

Son olarak, kullanıcılar şimdi profillerinde büyük grup sohbetlerine katılanların kim olduklarını bildirebilecekleri bir bio ekleyebilir. Telegram , iPhone ve iPad için App Store’dan ücretsiz indirilebilir.