PUBG Mobil 1

Tavuk Yemekleri Nasıl Kazanılır: PUBG Mobil İpuçları

PUBG Mobil oynuyorsanız ve Tavuk Yemekleri kazanamadıysanız yardımcı olabiliriz. İşte size tavuk yemekleri sonrasında çok iyi bir sıralama yaparak oyunda daha iyi olmanıza yardımcı olacak harika PUBG Mobil ipuçları ve püf noktaları.

İniş Noktalarınızı Dikkatlice Seçin

Sizinle paylaştığımız ilk PUBG Mobile ipucu inişle ilgili. Oyunda indiğiniz yer, kazanma şansınızı büyük ölçüde etkiler. Her ne kadar Pochinki, Askeri Üs veya Okul gibi yerlere düşme eğiliminde olsanız da, bu yerlerdeki çok fazla yağma nedeniyle, onlar da düşmanlarla dolu. Bu popüler yerlere inerseniz, hayatta kalma şansınızı oyunun sonuna kadar yapma şansınız da azalır.

Bunun yerine iyi yağmalanan orta riskli yerlerde bırakmayı deneyin. Bu yerler arasında Mylta, Çiftlik, Gatka, Kalıntılar, Feribot İskelesi, Georgopol vb. Ayrıca, uçaktan indiğiniz yerden inmek yerine paraşüt ve araziyi ana uçuş yolundan uzakta olacak şekilde kayarak geçirdiğinizden emin olun. Bu yerler genellikle yüksek miktarda oyuncu alır.

PUBG Mobil

Sadece Gerektiğinde Kişileri Vurun

Bir oyuncuyu doğru gördüğünüzde çekmek cazip gelse de, bunu yaptığınız zaman konumunuzu ortaya çıkarırsınız. Bu, haritada çekimin yönünü gösteren PUBG Mobile’da özellikle önemlidir. Bir oyuncuya yalnızca onu öldürebildiğinden emin olduktan sonra vurun çünkü etrafınızdakilere de pozisyonunuzu gösterebilirsiniz. Daire küçük olduğunda oyunun sonunda bu daha önemlidir.

Daima Bir Sonraki Daireye Göz Kulak Olun

Düşmanları yağmalamak ve öldürmek çok zor olabilir ve çoğu zaman, çok geç olana kadar daireyi unutacağınız eylemlere o kadar çok yatırım yaparsınız. İlk ve sonraki çevrelere olan mesafenizi, ilk görüldüğü andan itibaren bilin ve her zaman mavinin gelmesinden önce, özellikle bir aracınız yoksa, daireyi yapmak için yeterli zamanınız olduğundan emin olun.

Peek Denetimlerini Etkinleştir

Varsayılan olarak PUBG Mobile’daki gözetleme denetimleri kapalıdır. Bunlar, sola veya sağa doğru yatırarak düşmanlara göz atmanızı ve vücudunuzun çoğu hala kapalıyken ateş etmenizi sağlayan önemli kontrollerdir. Peek kumandalarını, oyun içi Ayarlar’a (ekranın sağ üst köşesinde bulunan dişli simgesine hafifçe vurun) ardından ‘Temel’ sayfasından ‘Peek & Fire’ seçeneğini etkinleştirerek açabilirsiniz.