20 saat oyun

Tam 20 saat oyun oynadıktan sonra yürüyemez hale geldi! [Video]

Çin’de 20 saat boyunca ara vermeden oyun oynayan bir adam, belden aşağısının tutmadığını fark edince sağlık görevlilerinin yardımıyla hastaneye taşındı. Genç adam götürüldüğü sırada bile oyunu bitirmek istediğini söylüyordu.

Çin’in Zhejiang isimli bölgesinde yaşayan bir adam, tam 20 saat boyunca oyun oynamasının ardından geçici olarak felç oldu. Arkadaşlarıyla birlikte bir internet cafeye gitmesinin ardından oyunu bitirebilmek adına aralıksız olarak oyun oynayan adam, koltuktan kalkmaya çalıştığı sırada belden aşağısını hissedememiş ve buna bağlı olarak yürüyememiş. Bu durumun ciddi olduğunu düşünen arkadaşları ise hemen bir ambulans çağırmış ve genç adamın hastaneye götürülmesini istemiş. Ancak gelen sağlık ekipleri, yürüyemediği halde oyunu bitirmek isteyen adamı bilgisayarından zor ayırabilmiş. İşte o ilginç video:

https://youtu.be/nbrlHmB_osU

Yerel haber kaynakları, Çinli adamın “Oyunu bitirmeden gitmek istemiyorum!” şeklinde bağırdığını paylaştı. Bu görüntülerin internette yayımlanmasıyla birlikte birçok kişi oyun bağımlılığının hastalık olarak kabul edilmesinin geçerli bir nedene sahip olduğunu dile getirdi. Konuyla ilgili bilgilerin yer aldığı haberimize buradan ulaşabilirsiniz.