Swype Keyboard

En iyi klavye uygulamalarından Swype Keyboard yolun sonuna geldi

Android’in en iyi klavye uygulamalarından birisi olan Swype Keyboard, geliştiricisi tarafından paylaşılan bilgilere göre yolun sonuna geldi. Bundan sonraki dönemde uygulamaya hiçbir güncelleme gelmeyecek.

Google Play Store’a 2013 senesinde katılan ve bu tarihten beri milyonlarca kişi tarafından indirilen Swype Keyboard, uygulamanın geliştiricisi Nuance Communications Inc tarafından açıklanana göre artık güncelleme almayacak. Android için en iyi üçüncü parti klavye uygulamaları arasında gösterilen uygulama, bir sıralar kullanıcı gizliliğini ihlal ettiği söylentileriyle gündeme gelmiş, fakat bu söylentilere rağmen popülerliğini kaybetmemişti.

Konuyla ilgili olarak uygulamanın geliştiricisine mesaj gönderen bir Reddit kullanıcısı, geliştiricinin yapay zeka çözümlerine odaklanmak adına klavye uygulamasını geliştirmeyi durdurma kararı aldığını paylaştı.

Swype Keyboard

Uygulama hala Play Store’da bulunuyor. Güncelleme almayacak olsa bile kullanışlı bir klavye uygulaması olduğu söylenebilir. Buradaki bağlantı üzerinden Swype Keyboard’a göz atabilirsiniz.