Swarm Hesabı Silme

Swarm Hesap Silme Nasıl Yapılır?

Gezip görülen yerlerin ismini paylaşarak, yer bildirme amacı ile çalışan swarm oldukça popüler bir uygulamadır. Gün geçtikçe takipçi sayısı artmakla birlikte bu durum uygulamadan ayrılmak isteyen kişileri de fazlalaştırmıştır. Swarm hesap silme nasıl yapılır? Sorusu açıklayarak konumuza devam edelim.


Swarm Hesabı Silme

Öncelikle telefonunuzda bulunan uygulamadan bu işlemi yapamayacağınız belirtmek isterim. Normal tarayıcıyı açarak web üzerinden swarm yazmanız gerekecektir. Daha sonra ise kullanıcı bilgilerinizi ve şifrenizi girdikten sonra silme işlemine geçebilirsiniz.  Ayarlar seçeneğinden hesaba geçiş yapın ve hesabı sil seçeneğine gelin. Delete account’a tıklayarak hesabınızı silebilirsiniz.

Hesap Silerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Hesabı silerseniz, içinde bulunan bütün bilgilerde bir daha geri gelmemek üzere kaybolur.

Hesabınız oluştururken Facebook gibi bağlantılı hesaplardan oluşturmayınız, çünkü silme konusunda bağlantılı hesap olduğu için sorunlar yaşayabilirsiniz.

Sildiğiniz mail adresi ile sonradan swarm hesabı açamazsınız, o yüzden kararınızı düşünmeden vermeyin.   Hesap silmeden önce Swarm hesabınızı gerçekten silip silmek istemediğinizi sorgulamanız şart olmaktadır. Zira hesap silindikten sonra geri getirilmesi söz konusu olmamaktadır.