super 1

SuperOnline’da Artık AKK Yok

SuperOnline kısa süre önce bir duyuru yaparak Fiber Platin Paketleriyle TurkNet’in yapmış olduğu Adil Kullanım Kotası’nı kaldırma duyurusundan hemen sonra kendi interneti içinde AKK’yı tamamen kaldırdı.

Türkiye’de internet kullanıcılarının baş belası olan AKK (Adil Kullanım Kotası) için kısa süre önce sizlere aktarmış olduğumuz gibi TurkNet, AKK’yı tamamen kaldırmıştı. Bu adımıyla ciddi derecede alkış toplayan TurkNet‘ten hemen sonra SuperOnline’da AKK’yı kaldırmaya yöneldi. SuperOnline‘ın Fiber internet altyapısını kullanan bütün kullanıcıların paketi olarak bilinen Fiber Platin Kampanyasıyla birlikte 100 Mbps’e dek AKK’siz internet imkanı gelmiş durumda.

superonline fiber platin paket

İşte AKK’sız Fiber Platin Paketler ve Kampanyaları!

SuperOnline‘nın yer almış olduğu bölgelerde fiber net altyapısını kullanan kullanıcılar için 25 Mbps, 35 Mbps, 50 Mbps ve 100 Mbps olarak tam dört farklı hız alternatifi yer almakta.

Eğer kullanıcılar 24 aylık bir sözleşme yapıp bu sözleşmeyi kabul ederlerse, 25 Mbps hızına sahip olan paket 89 TL, 35Mbps hızında olan paket ise 139 TL, 50 Mbps hızına sahip olan paket ise 169 TL olurken, son paket olan 100 Mbps ise 299 TL olarak geliyor.

Superonline son yaptığı açıklamayla beraber, diğer farklı servisleri kullanan internet kullanıcılarının bu kampanyalara geçişi sırasındaki iptal bedelinin kendileri tarafından ödeneceği açıklandı.

Bu bakımdan ciddi bir oranla kullanıcıların bu paketlere geçiş yapacaklarını düşünülürken, özellikle iptal bedelinin de ödenmemesi halinde çok yüksek bir oranda geçiş sağlanacağı tahmin ediliyor. Bakalım SuperOnline bu kampanyasıyla ne kadar beğeni kazanacak bekleyip göreceğiz.