zeku 1

Street Fighter 5’in Final Sezonunda Yer Alacak Yeni DLC Karakteri Ortaya Çıktı!

Söz verdiği gibi Capcom, bu hafta sonu 2017 Güney Doğu Asya Büyük Turnuvasında final Street Fighter V Sezon 2 DLC karakterinin Zeku olacağını açıkladı.

1996 yapımı Street Fighter Alpha 2‘den tanıdık gelen bir yüz olan Zeku, bir zamanlar Guy’un öğretmeni olmuş ve kendisine bir ninjutsu tarzı olan Bushinryu’nun yollarını öğretmişti. Guy Sonunda Bushinryu’nun 39’uncu efendisi olarak başarılı oldu ve Zeku bundan kısa süre sonra gizemli bir şekilde kayboldu. Ama şimdi, Zeku kendi ninja grubunu yaratmaya ve yeni bir dövüş tarzı hazırlamaya döndü.

Açığa çıkarılan karavan römorkundan Zeku, acımasız tekmeler ve sopalarla sert bir savaşçı gibi görünüyor. Ayrıca karakter iki form arasında geçiş yapma yeteneğine de sahip olacaktır. bunlardan yaşlısı, sarışın kendisi ve bir başka klasik Capcom karakteri olan Strider Hiryu’ya çarpıcı bir benzerliği bulunan biri. Her iki formunda da üç kostüm olacak.

Capcom kullanıcılarına tekil ve toplu paket halinde satın alma imkanı da sunacak.

Zeku, 24 Ekim’de £ 23/30 $ karşılığında Akuma, Kolin, Ed, Abigail ve Menat’ın önceden yayınlanan karakterleri ile birlikte. Ayrı Ayrı fiyatı ise £ 5 / $ 6 olacak Sezon 2 geçişi ile birlikte satışa sunulacak.