steve jobs bmw z8 1

Steve Jobs’un BMW Z8’i Açık Artırmada Ne Kadar’a Satılıyor!

Dünyaca Ünlü olan isimlerden biri olan ve Apple‘ın kurucusu Steve Jobs’un sahibi olduğu BMW Z8, Çılgın bir fiyattan açık artırmaya çıkıyor.

Geçtiğimiz günlerde Steve Jobs’un imzasının bulunduğu dergi 50.000 dolara satılmıştı; Şimdi ise daha önceden kullanmış olduğu BMW Z8 açık artırma ile satışa çıkartılıyor. Jobs bu aracı 2000-2003 yılları arasında kullanmıştı. Şimdi ise BMW Z8’i Sotheby tarafından açık artırma ile satışa çıkarılıyor.

25 bin kilometrede olan aracın orijinal halinin korunduğu ifade edilmekte. Plaka’sı ise yeni sahibi tarafıdan değiştirilerek “Jobs Z8” yapıldığı belirtilmekte.

Steve Jobs’un bu aracı Oracle CEO’su Larry Ellison’ın sayesinde aldığı da gelen bilgiler doğrultusunda. Söylentiye göre Ellison, Jobs’u otomobili almaya “Z8’in modern otomotiv mühendisliği ve ergonomisinin bir örneği olduğunu ve Steve’in kendi ürünlerini ve ruhunu yansıtıyor.” Sözleri ile ikna ederek aracı satın almasını sağlamış.

Steve Jobs’un Aracı Ne Kadar’a Satılacak

Steve Jobs’un Aracı Açık Arttırmada emsallerine oranla oldukça yüksek fiyattan satışa çıkacak. Emsalleri 160-200 bin dolar arasında iken; Steve Jobs’un aracı “Jobs Z8”’in 300-400 bin dolar aralığında satılacağı tahmin ediliyor.