steep bu hafta sonu ucretsiz 1489093598 1

Steep Bu Haftasonu Ücretsiz Oluyor!

Ubisoft tarafınca geliştirilen ve açık dünya spor oyunu olan Steep, 10 Mart ve 13 Mart arası ücretsiz bir şekilde oynanabilecek. İşte detaylar!

Geçtiğimiz yılın sonlarında gündemde birçok kez yer alan ve günümüze kadar geliştirilen en gelişmiş spor oyunu olarak adını gündemden düşürmeyen Ubisoft’un açık dünya spor oyunu Steep, bu haftasonuna özel olarak 10 Mart ve 12 Mart 2017 tarihlerinde ücretsiz olarak oyuncular tarafınca oynanabilecek.

Fakat 3 günlük oynama süresinden kaybetmemeniz için bir teknik bulan Ubisoft, şimdiden Steep oyununu PC ve PS4 kullanıcıları için ücretsiz bir şekilde indirime sunmuş durumda. Ancak oyuna giriş yapabilmek için 10 Mart gününü beklemeniz gerekecek. 10 Mart günü başlayacak olan ve üçgün ücretsiz oynanacak olan steep deneyimi, Xbox One, Pc ve PS4 platformları için geliyor.

Tam 3 gün boyunca ücretsiz olarak oynanılacak oyun, 13 Mart günü yeniden ücretli olarak sunulacak. Bu süre içerisindeo yunu beğenmişseni eğer, Ubisoft 15 Mart tarihinde oyunu %40 indirimli bir fiyattan satışa sunacak. Beğenirseniz eğer 17GB’lık oyunu indirimle alabilirsiniz.