Steam’da 10 TL’lik yarış oyunu kısa süreliğine ücretsiz

Efsane yarış oyunu serisi Carmageddod’un 3. oyunu olarak bilinen “Carmageddon TDR 2000”, GOG.com’da belli bir süre tam anlamıyla ücretsiz olarak indirilebilir.

Sömester tatili adı altında birçok farklı sürprizler ortaya çıkmaya devam ediyor. Elbette sömester zamanı can sıkıntısından ne yapsam? gibi sorular çok fazla oluyor. Bu bakımdan ücretsiz oyun arayışları trend konuların başında yer alıyor. Şimdi ise sizlere ücretsiz sunulmakta olan yarış oyunu Carmageddon’un üçüncü serisi TDR 2000’i duyuruyoruz.

14 Ağustos 2000 yılında çıkan oyun tam olarak 18 yaşında olmasına rağmen yinede eğlence hissiyati sunabiliyor. Bu oyun normalde Steam’da 10 TL olarak satılmakta.

Hem Steam hemde GOG.com üzerinden birçok yorum alan ve bu yorumların %95’den fazlası olumlu olunca zaten oyunun kalitesi ortaya çıkıyor.

İlk olarak GOG.com üyeliğiniz yoksa hemen  buraya tıklayarak bir üyelik açın. Daha sonra ise buraya tıklayarak gideceğiniz sayfada yer alan “GET IT HERE” linkine basın.

Açılan sayfanın en üstünde  “GET FOR FREE” butonuna basın. Oyunlar artık hesabınızda yapmanız gereken istemciyi indirip  “Library>Windows” üzerinden oyunu oynamak.