2017 Steam Yaz İndirimleri

Steam Yaz İndirimleri için Resmi Açıklama Geldi

Oyun denildiğinde akla ilk gelen servislerden biri olan Steam, kısa süre sonra oyuncuların en çok beklediği kampanya ile gündeme gelmeye hazırlanıyor. Binlerce oyunun indirime gireceği 2017 Steam Yaz İndirimleri ile gündeme gelecek olan servisin, resmi olarak indirim yapacağı tarihlerde açıklandı. İşte detaylar.

Dijital oyun servisleri içerisinde hem en geniş oyun yelpazesine sahip olan hem de en uygun fiyatları sunan servislerden biri olan Steam, özellikle son dönemde düzenli aralıklarla yaptığı kampanya haberleriyle gündem olmaya başladı. Özellikle binlerce oyunun indirime girdiği Steam Yaz İndirimleri kampanyası artık her sene düzenlenen bir kampanya olarak gösteriliyor.

Bu sene içinde düzenlenecek olan indirimler hakkında en çok merak edilen ise 2017 Steam Yaz İndirimleri’nin ne zaman başlayacağı. Aslında kısa süre öncesinde kadar 2017 Steam Yaz İndirimleri tarihleri için oldukça güvenilir kaynaklardan bilgiler gelmişti. Şimdi ise gelen bu bilgilerden sonra resmi olarak da Steam tarafından bir açıklama yapıldı.

2017 Steam Yaz İndirimleri

2017 Steam Yaz İndirimleri Ne Zaman Başlıyor?

En çok merak edilen konulardan biri olan 2017 Steam Yaz İndirimleri tarihi için resmi açıklamayla beraber beklenen bilgilerde gelmiş oldu. Yapılan açıklamada başlangıç tarihi içinse 22 Haziran olarak açıklandı. Resmi olarak yapılan açıklamadan sonra gece 00:00 saatinden sonra indirimlerin başlayacağını da belirtelim.

Bazı oyunlarda özellikle sınırlı stoklarla indirimlerin sunulacak olması ise oyuncuların elini çabuk tutması gerektiğini gösteriyor. Özellikle ünlü oyunlarla için bu sene biraz daha fazla sayıda olsa da sınırlı stokla indirimlerin uygulanacağı da belirtiliyor. Hangi oyunların ne kadar indirim alacağı konusunda ise 2017 Steam Yaz İndirimleri başlangıcı sonrasında ortaya çıkacak. Şimdilik sunulan detaylar bunlarla sınırlı tutuldu. Yeni bir bilgi geldiğinde sitemizden aktaracağız.