steam yaz indirimi 2017 1

Steam 2017 Yaz İndirimleri Başlangıç Tarihi Belli Oldu

Valve’ın çoğu kişi tarafından bilinen dijital oyun platformu Steam’in yaz indirimleri tarihi ortaya çıktı. İşte Steam’ın 2017 yaz indirimleri ve detayları!

Valve’ın dijital oyun platformu olarak tanınan Steam’in her yıl olduğu gibi bu yılda yaz indirimlerinin başlangıç ve bitiş tarihi merak ediliyordu. Kısa süre önce yapılan sızıntı ile tarihler resmen ortaya çıktı. Valve’nin oyun geliştiricilerine atmış olduğu bir mailde, bağımsız oyun geliştiricisi bu tarihi internet ortamında resmen sızdırdı.

Elde edilen bilgiler doğrultusunda; Steam’in “Summer Sale” olarak bilinen yaz etkinliği veya yaz indirimlerinin başlangıç tarihi 22 Haziran 2017 olarak görüldü. İndirimlerin bitiş tarihi ise 5 Temmuz 2017 olarak belirtildi.

Valve’in ise bu konu üzerinden bir net açıklaması henüz gelmiş değil. Ancak oyunların belirtilen güne şimdiden hazırlıklı olmasında fayda olduğunu söyleyelim. Ayrıca Steam’ın en çok beklenen yaz indirimli oyunları ise Rise of the Tomb Raider, Quantum Break, Mafia III, Grand Theft Auto V Resident Evil 7, gibi AAA yapımlar olarak görülüyor.

yaz indirimi

Steam 2017 Yaz İndirimleri Yüzde 90’ı Bulacak!

Genel olarak bakıldığında çoğu oyun yüzde 33 ve yüzde 90 arasında indirimlere sahip olacak. Bunun yanı sıra E3 2017’de tanıtılması beklenen yeni oyunların eski sürümleri içinde ciddi indirimler Steam üzerinden bekleniyor.