Star Wars Pinball 7 Oyna 1

Star Wars Pinball 7 Langırt Oyunu Kısa Bir Süre İçin Tamamen Ücretsiz

Bugün, 4 Mayıs, Yıldız Savaşları Günü. “Star Wars Pinball 7”, hem Play Store’da hem de App Store’da ücretsiz olarak sunuluyor. Teklifin süresi sınırlı olduğundan, indirmeye hemen başlayın.

Star Wars Pinball 7: Kısa Bir Süre İçin Ücretsiz Langırt Oyunu

“Star Wars Pinball 7”, Android ve iOS için bir Star Wars masasında oynayabileceğiniz ve gücün aydınlık veya karanlık tarafını seçebileceğiniz bir langırt oyunu.

Star Wars Pinball 7

Oyunu şu anda ücretsiz olarak aldığınız promosyon süresi 8 Mayıs 2019 tarihine kadar sürüyor. Bu nedenle Star Wars hayranları indirmek isteyeceklerdir.

Hangi tarafla başlamayı seçtiğinize bağlı olarak, asiler veya İmparatorluk için puan kazanırsınız ve böylelikle tercih edilen üstünlüğü kazanırsınız.

Nostaljik Hisler Sunuyor

Sanal langırt masalarının ayrıntılı tasarımı, ilk Star Wars filmlerinin zamanını andıran nostaljik hisler uyandırıyor. Tam da şu anda, ilk Pinball masaları da büyüdü, bu da kurulu elektronikler sayesinde tamamen mekanik öncekilerden daha karmaşık bir oyun deneyimi sunuyordu.

Sanal langırt makinesinin kontrolü çok sezgiseldir ve bolca eğlence sunar. Akıllı telefon oyununun sesleri ve müziği bile orijinal Yıldız Savaşlarıdır ve retro havayı çok iyi bir şekilde getirmektedir.