Star Wars Battlefront 2 1 1

Star Wars Battlefront 2 Sistem Gereksinimleri Gözüktü

Oyun dünyasında bir ilke adım atan yapım Star Wars Battlefront EA Games’in en başarılı oyunlarından biri olmayı başarmıştı. Efsane Star Wars film serisinin oyun dünyasına aktarıldığı seri olarak gösterilen yapım özellikle çok oyunculu modlarıyla ilgi çekmeyi başarmıştı. Bu kadar çok sevilmesiyle beraber hikayesine devam edeceği açıklanan oyunun şimdi ise yeni versiyonu olan Star Wars Battlefront 2 çıkış yapıyor. Son olarak Star Wars Battlefront 2 oyununun sistem gereksinimleri ortaya çıktı.

Efsane film serisi Star Wars geçtiğimiz yıllarda sinema sektörüne yeniden giriş yapmıştı. Son teknoloji sinema sistemleriyle beraber bir kez daha hayata geçirilen yapımın devam serileri bile yeniden çekilmeye başlandı. Sinema sektörüne geri dönüş yapmasından sonra ilgi odağı haline gelen Star Wars serisinin sadece sinema sektöründe değil dijital oyun sektöründe de yer almaya başladığını gördük.

Bu noktada seriyi oyun dünyasına aktaran en başarılı yapım ise Star Wars Battlefront serisi olmuştu. EA Games tarafından yayınlandıktan sonra kullanıcı kitlesini bir hayli arttıran oyunun şimdi ise devam serisinin yolda olduğu haberleri yapılmaya başlandı. Doğrudan EA Games tarafından da doğrulanan Star Wars Battlefront 2 yapımının nasıl özelliklere sahip olacağı ise günden güne belli oluyor. Son olarak yapımın yeni oyunun sistem gereksinimlerinin ortaya çıktığı belirtiliyor. Peki sistem gereksinimleri nasıl?

Star Wars Battlefront 2 Sistem Gereksinimleri

Oyun için açıklanan yeni sistem gereksinimleri olduğu belirtilen sistem özelliklerinin yayınlanmasıyla beraber yapımın nasıl özelliklere sahip olacağı konusunda da belli başlı detaylar ortaya çıkmış oldu. Öncelikle oyunun sistem özellikleri hakkında bilgi vermek gerekiyor. İşte beklenen sistem gereksinimleri.

En Düşük Sistem Gereksinimleri  

Ekran Kartı Modeli: Nvidia GeForce GTX 950 2 GB veya AMD Radeon R9 270 serisi ve üstü modeller

İşlemci Modeli: Intel i5-2300 2.8 GHz ve üstü seriler veya AMD FX-8370E işlemcileri ve üstü serileri

Bellek miktarı: 8 GB ve üstü

Depolama Alanı: 40 GB

Star Wars Battlefront 2

Önerilen Sistem Gereksinimleri

Ekran Kartı Modeli: Nvidia GeForce GTX 970 4 GB ve üstü serileri veya AMD R9 290 ve üstü

İşlemci Modelleri: Intel i5-6600 3.3 GHz serisi ve AMD FX-8370

Bellek Miktarı: 16 GB

Depolama Alanı: 40 GB

Tüm bu sistem gereksinimleri ne kadar doğru şu an için söylemek zor fakat bu özellikler gösteriyor ki Star Wars Battlefront 2 oyunu çok daha başarılı bir yapım olacak. Sadece ekran kartı istekleri bile oyunun grafiklerinin maksimum seviyelerde olacağını gösteriyor. Yeni serinin ne kadar başarı elde edileceğini de yayınlandıktan sonra görmek mümkün olacak.