Spotify iPhone X Ekran Destegi ile Guncellendi11

Spotify, iPhone X Ekran Desteği ile Güncellendi

Spotify, iOS uygulamasını Apple‘ın kısa süre önce çıkarmış olduğu yeni akıllı telefonu iPhone X desteğiyle an itibariyle güncelledi. Güncellemeyle birlikte, iPhone kullanıcılarının karşısına çıkan hoş geldin bildirimi ve ekranda yer alan parça listeleriyle arama sonuçlarının çok daha fazla çıkmasına olanak sağlayan iPhone X‘in 5.8 inç OLED ekranına Spotify’in arabiriminden letterbox’u kalkıyor. Artık albümlere ve çalma listelerine çok daha rahat göz atabilirsiniz.

Müzik akış hizmeti ise artık çok daha fazla sıra dışı. Aslında birçok App Store uygulaması, yeni iPhone X’un 1,125 x 2,436 çözünürlüğünde ekranı için arayüz güncellemesi yolunu tutuyor. Kibar bir şekilde ifade edecek olursak, yeni iPhone yüzde 20 fazladan dikey alana neden olmakta.

Spotify iPhone X Ekran Desteği ile Güncellendi

Apple, haklı olarak iPhone X uygulamalarını geliştirenler için arabirim yönergelerini hızlı bir şekilde yayınladı. Bu yönergelerden en hızlı ve sağlam şekilde yararlanmak adına bazı gerekli değişiklikler bile açıklandı. Ayrıca rehber, geliştiricileri ekran kısmının bazı bölümlerinde yuvarlak köşeler ve sensör muhafazası gibi ana ekrana erişmek ve göstergelerde dahil edilerek kullanıcıların tıkanmaması adına bazı uyarılarda bulundu.

Spotify iPhone X Ekran Desteği ile Güncellendi2

Spotify, App Store üzerinden iPhone ve iPad için indirilebilir.