messenger spotify 1

Spotify Artık Facebook Messenger’da!

Spotify’ın kısa süre önce açıklamış olduğu yeni özelliği direkt FB Messenger ile eşzamanlı kullanılmak için geliyor. Ortaklık sunan bu yeni çalışma neleri değiştiriyor veya sunduğu avantajlar neler?

Spotify tarafınca çok kısa bir süre önce açıklanan bilgilere göre Facebook Messenger ile Spotify grup çalma listeleri anında oluşturulacak ve çalma listelerini kullanıcılar silmediği sürece kullanımda kalacağı ifade ediliyor.

Spotify Artık Facebook Messenger’da!

Yapılan bu yeniliğin çalışma mantığı ise oldukça basit. Messenger ile grup konuşması açtığınızda üst kısımda yer alan + simgesine dokunarak Spotify‘ı seçmeniz ve ardından Yeni çalma listesi oluştur demeniz yeterli olacaktır. Hemen sonra siz ve gruptaki arkadaşlarınız listeye erişim sağlayacak ve listenin hemen alt kısmında yer alan Şarkı ekle simgesine dokunarak istenilen şarkıyı hem siz hem grup arkadaşlarınız ekleyecek.

spotify messenger

Bir diğer tuaf olan nokta ise Spotify’a üye olmaya bile gerek duyulmaması oluyor. Açıklayacak olursak gruptaki arkadaşlar Spotify’a üye olmadan bile şarkı ekleyip çıkarmaları görülebilir. Bu bakımdan gruba alınması gereken arkadaşlarınızın Spotify üyeliği olması şart değil. Arkadaşınız olsun yeterli…