Spider-Man VR

Spider-Man VR Oyunu Hakkında Neler Biliyoruz?

E3 2017 fuarında tanıtılan Spider-Man oyunu hem fuarın hem de Sony’nin oyunları içerisinde en çok sevilen serilerden biri olmuştu. Sadece PS4 oyunu olarak gelecek yeni oyunun tanıtım videosu da yine fuarın en çok konuşulanlarından biri olmuştu. Sony tarafından Marvel desteği ile sunulan yapımın ardından şimdi ise özel bir Spider-Man oyunu daha duyuruldu. Şimdi ise Spider-Man VR oyunuyla karşı karşıya kaldık. İşte detaylar.

Spider-Man, artık en bilinen oyun serilerinden biri olarak değerlendirilirken bir yandan da en uzun soluklu oyun serilerinden biri haline de geldi. Kimi zaman bilgisayar oyunu versiyonları kimi zaman konsol oyunu versiyonları yayınlanan Spider-Man oyunlarına son olarak E3 2017 fuarında bir yenisi daha eklenmişti.

Seriye eklenen yeni oyunla beraber Spider-Man çok daha iddialı yeni bir seriyle geliyor derken şimdi ise oyunun VR versiyonunun çıkış yapacağı ortaya çıktı. Spider-Man VR olarak yayınlanacağı açıklanan yeni oyunun detayları da netlik kazanmış durumda. Peki yeni yapım nasıl özelliklerle gelecek?

Spider-Man VR Versiyonu Ne Zaman Çıkış Yapacak?

Çok daha üst düzey grafiklere sahip olacak olan Spider-Man VR oyununun çıkış tarihi de oldukça yakın. Oyunun VR versiyonunun yayınlanacağı bilgisinden sonra, serinin VR versiyonunun Haziran sonu çıkış yapacağı açıklandı. 30 Haziran tarihinde çıkış yapacak olan Spider-Man VR ile bir nevi Spider-Man sanal gerçeklik platformlarına eklenmiş olacak.

Oldukça başarılı olarak gösterilen VR desteği konusunda ise ilk fragmanın da yayınlandığını belirtelim. Kendinizi örümcek adam gibi hissetmenizi sağlayacak olan yeni oyunun, Oculus Rift, HTC Vive ve PlayStation VR için yayınlanacağı da açıklandı. Nasıl bir tepki görecek? Ne kadar satılacak? Bilinmez ama yeni oyunun, VR platformlarını zenginleştireceği kesin. 30 Haziran’da yayınlanacak olan oyunun fragmanını da aşağıda izleyebilirsiniz.

https://youtu.be/XMb8lXuIio0