YouTube
YouTube

Sosyal Medya Fenomeni YouTube Türkiye Rekoru Kırdı

Sosyal medyanın sevilen ve beğenilen yüzü olan Reynmen, iki tane YouTube rekoru kırdı. Geçtiğimiz günlerde yeni video klibi ‘Derdim Olsun’ ile karşımıza çıkan fenomen rekora imza attı.

Gerçek adının Yusuf Aktaş olduğu fakat çoğu insanın Reynmen olarak tanıdığı fenomenin yeni çıkan şarkısı 24 saat içerisinde 11 milyon üzerinde izlenme oranına sahip oldu. Bu sayı ile en çok izlenen video rekorunu kırmış oldu.

Sosyal medya fenomeninin şarkısı sadece Türkiye’de değil dünyanın başka ülkelerinde de ilgiyi oldukça fazla bir şekilde aldı. Şimdilik için YouTube Türkiye’de zirvede tahtını almış durumda.

YouTube
YouTube

Fenomen şarkıcının şu an için 3,3 milyon takipçisi olsa da Reynmen’in şarkısının şimdi ise 17 milyona yakın izlemesi olduğunu da söylemiş olalım.

Yukarıda iki rekora ulaştığını belirtmiştik YouTube’da 24 saat içinde 11 milyon izlemesi rekordur. Başka bir rekoru ise beğenme sayısına en kısa sürede sahip olduğu için ‘1 milyon beğeniye en hızlı ulaşan kişi’ unvanına da aynı zamanda sahip oldu. Büyük ilgi gören fenomen şu an için zirvede yerini almış durumda.