Sonu Mobil Projektor

Sony’nin Cep Projektörü Çok Yakında Türkiye’de

Sony’nin cebe sığabilen boyutlara sahip olan MP-CD1 Mobil Projektörünün çok yakında Türkiye’de olacağı açıklandı.

MP-CD1 ile yaklaşık olarak 3,5 mt uzaklıktan 120 inç boyuta sahip görüntü yansıtılabiliyor. 280 gr ağırlığında ki projektör neredeyse hiç gürültü yapmadan çalışması, sunum, oyun, dış mekân etkinliklerinde veya aile ile yapılan film gecelerinde kullanmak için biçilmiş kaftan olduğu söylenebilir.

Projektörün canlı ekranında pil tüketiminden taviz vermeksizin parlaklığı artırmak üzere gelişmiş görüntü işleme algoritmalarından faydalanan DLP® IntelliBright™ teknolojisi kullanılıyor.

MP CD1 Mobil Projektör

Cep telefonu büyüklüğünde olan MP-CD1’de yer alan 5.000 mAh dahili pil ile kullanıcılar iki saate kadar net ve parlak görüntüler yansıtabiliyor. Tam dolu halde iken 2 saat’e kadar kullanım imkanı sunan cihazı, USB üzerinden kullanım esnasında şarj ederek, kullanım süresi uzatılabiliyor.

Beş saniye gibi çok kısa bir zamanda başlatılabilen cihaz, HDMI bağlantısı üzerinden bir çok cihaz ile kolayca bağlanabilme imkanı sağlıyor. Otomatik görüntü düzeltme ayarı, tek açıdan yansıtıldığında dahi bozulma olmaksızın tam ekran görüntülemeyi mümkün hale getiriyor. Dinamik resim modu ise, görüntü ve videoları geliştirerek optimal parlaklık ve doyuma ulaştırıyor. Projeksiyonunun duruşunu her türlü yüzeyde kolaylaştırmak için, alt kısmında standart bir sehpa yuvası yer alıyor.

Teknik Özellikler

Model Adı MP-CD1 Mobil Projektör
Yansıtılan Görüntü Boyutu 3,45 metrelik projeksiyon mesafesinde maks. 120 inç
Kontrast Oranı 400:1
Çıktı Çözünürlüğü 854 x 480
Renk Yeniden Üretilebilirliği Tam renk (16.770.000 renk)
Ağırlık Yaklaşık 280g
Kesintisiz Projeksiyon Süresi (Tam Şarj) Yaklaşık 120 dakika (tam şarj edildiğinde, enerji kaynağı olmaksızın)
Boyutlar (G x Y x U) Yaklaşık 83.0 mm x 16.0 mm x 150.0 mm