PS Now 21 1

Sony’den yeni alınan karar duyuruldu!

Playstation Now isimli platform ile beraber PS4 oyuncularının diğer platformlarda da oynanmasını mümkün kılan konsol piyasasındaki en önemli isimlerin başında Sony, aniden almış olduğu bir karar ile Playstation Now hizmetini kısıtlayarak PS4 oyuncularının PC ve PS platformlarında oynamasına izin verileceğini açıkladı.

 
PC ve konsol oyuncularının platformunda en önemli etkenlerin başında yer alan ve konsol piyasasındaki en önemli marka olan Sonu, PS4’le beraber almış olduğu bir kararı çok daha önceden hissettirmişri. Şimdi ise bu hislerin gerçekleştiğini görüyoruz. Playstation Now isimli platformla, farklı konsol ve platformlarn PS4 ile oynanmasına izin veren Sony, yeni bir karar ile beraber bu hizmete bir sınırlama getirdi.

 
Playstation 4 oyunlarının PC üzerinden ve PS 4 üzerinden oynanabileceği konusunda bir açıklamada bulunan Sony, almış olduğu yeni karar ile milyonlarca oyuncuyu göz yaşlarına boğdu. Ancak bu kararın gerçekleşmesindeki gerekçeler Sony için haklı olduğunu göstermeye yetti.

 
Japon merkezli teknoloji devi olan Sony, PS4 platformunda güncel konsol oyunculuğuna bir çok yeni kapı açmaya çalışıyor. Kısa süre önce PS4 Pro ile beraber daha fazla güçlü platform ile PS VR’de sanal gerçekliği desteklemişti.

 
Tüm bunların yanı sıra PS4 ve PC üzerinde yeni bir odak noktası başlatacağını duyuran Brian Dunn, “PlayStation Now servisi için tüm kaynaklarımızı ve odağımızı PC ile PlayStation 4 platformlarına kaydırmaya karar verdik. Bu şekilde PlayStation Now için planladığımız büyük yenilikleri ve geliştirmeleri çok daha rahat şekilde yapabileceğimizi düşünüyoruz.” açıklamalarında bulundu.