Xperia XZ4
Xperia XZ4

Sony Xperia XZ4 çalışırken görüntülendi

Sony’nin Şubat ayında Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtması beklenen Xperia XZ4  ilk defa çalışırken görüntülendi. Amiral gemi modelinin 6,5 inç’lik ekran ve metal bir gövdeye sahip olacağı görülüyor.

Sony’nin tam olarak tanıtmadığı Xperia XZ4‘ün görselleri kısa süre önce internet ortamına düştü. Amiral gemi telefonun 21:9 görüntü oranına sahip 6.5 inç’lik bir ekranı olacağı açık ve net ortada. Bunların yanı sıra metal bir gövde ile geleceği de işaret ediliyor. Bu bakımdan cihazın kablosuz şarj özelliği olmayacak demek.

xz4 1
GizChina adlı bir internet sitesinin paylaşmış olduğu fotoğraf ile, amiral gemi modelinin Android 9 Pie işletim sistemi ile çalıştığı görülüyor. Bunla beraber Sony arayüzünü resmen sunmuş durumda. Ekranın yan kısmında ise, daha önceden alışık olduğumuz Xperia XZ3‘te yer alan Side sense özelliğini işaret eden bir şeffaf küçük çubuk bulunuyor.

Xperia XZ4 Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtılacak

Amiral gemisi telefonun XZ3 gibi ince bir çerçevesi olacağı ve bu bilgilerin firma tarafından paylaşılmadığı için kesinlik bir durum olmadığını belirtelim. Japon konumlu şirketin ise akıllı telefonu 25 Şubat tarihinde MWC’de tanıtılacağını belirtelim.