Sony PS 4 İçin Beklenen 5.50 Güncellemesi Yayınlandı!

Bugün yayınlanan güncelleme PS4 oyuncuları tarafından uzun süredir bekleniyordu. Paylaşılan 5.50 güncellemesi sayesinde kütüphane ara yüzünde yenilikleri içeriyor.

460MB boyuta sahip 5.50 güncellemesi ile PS4’e pek çok yenilik geliyor. Güncellemenin yanında ayrıca PS4 Pro kullanıcıları için Supersampling modu’nun da paylaşıldı. Oyunun grafik detaylarını daha iyi noktaya getiren bu mod sayesinde PS4 Pro’yu 2K veya 1080p kalitesinde kullanabiliyorsunuz.

Güncellemenin getirdiği bir diğer yetenek ise Supersampling modu olsa da, Kütüphane’de getirilen yeni özellik sayesinde satın alınan oyunlar düzenli bir şekilde görülebilecek. Böylelikle düzensiz kütüphane sahipleri için oldukça sevindirici bir değişiklik olduğunu söyleyebiliriz.

PS4 Güncellemesi

Her ne kadar güncelleme bazılarını sevindirse de PSN kullanıcı adı değiştirme özelliği konusunda bir gelişmenin olmamış olmasının can sıkıcı olduğunu ve bu yılın sonuna doğru bu özelliğinde geleceğini belirtelim.

Güncellemenin yapılması bir nevi zorunluluk olduğunu hatırlatalım. Şayet güncelleme yapmazsanız çevrimiçi servislere erişemezsiniz.