Batman Arkham City 1 e1494074684804 1

Sony PlayStation Türkiye’den İndirim Müjdesi Geldi

Oyun dünyasında bir bir yeni haberler gelmeye başladı. Bu hafta sonuna özel olarak öncelikle Ubisoft tarafından gelen ücretsiz oyun haberi ardından Rocket League için ücretsiz oynama haberi derken bir haberde Sony PlayStation Türkiye’den geldi.  İşte detaylar.

Oyun dünyasının önde gelen firmalardan biri olan Sony özellikle oyun konsollarıyla beraber yeni bir dönem açmış oldu. Yeni nesil oyun konsollarıyla bu alanda en başarılı firmalardan biri olan Sony kendi markası altında PlayStation serisini de bir marka haline getirdi. Geçtiğimiz yıl yeni nesil konsollarıyla elde ettiği satış rakamlarından sonra bu alanda liderliği de eline alan firmanın şimdilerde ise PlayStation 5 konsolu ile çalışmalara devam eden markanın bunun dışında bir yandan da yeni oyun haberleri gelmeye devam ediyor.

Son olarak markanın bu hafta boyunca özel bir indirim kampanyası yapacağı ortaya çıktı. Sony PlayStation Türkiye tarafından yapılan açıklamayla beraber ortaya çıkan yeni kampanya da sevilen oyunlardan biri olan Batman Arkham City yapımının bir süre boyunca yüksek indirim oranlarıyla satışta olacak. Sony PlayStation Türkiye tarafından açıklanan rakamla beraber oyunun indirim oranının ise bir hayli fazla olduğunu da belirtelim. VR desteğinde de kullanılan oyun olarak bilinen yeni Batman oyunu için açıklanan indirim miktarına ve indirim süresine geçelim.

Batman Arkham City

Sony PlayStation Türkiye İndirim Açıklaması Detayları

Yapılan yeni açıklamayla beraber Sony PlayStation Türkiye Batman oyununun tam olarak %60 indirimle satışa çıkarıldığı belirtildi. %60 oranında indirim yapılmasını karşın oyunun sadece belli bir süre geçerli indirimi olacağı da belirtildi. %60 oranında indirimli olarak satılacak olan oyunun bu fiyatla satışının ise sadece 1 hafta devam edeceği belirtildi. Batman Arkham City’nin yayınlanmasından sonra istenen satış rakamlarını da elde etmesiyle beraber oyunun böyle bir indirimle satışa çıkacağı belirtiliyor.

Normal satış fiyatı olarak 149 TL olarak satışa çıkan oyunun indirim oranından sonra açıklanan satış fiyatı ise 59 TL oldu. Şu an için 59 TL gibi bir rakamla satışa çıkan oyunun bu indirim oranından sonra ne kadar satılacağı ise merakla bekleniyor. Sony’nin bundan sonraki dönemlerde de yeni yapımlarda indirim fırsatlarına devam edeceği konuşuluyor fakat indirim miktarı ya da indirim yapılacak oyunlar hakkında şu an için net açıklamalar yok. Bunun için Sony PlayStation Türkiye tarafından yapılacak açıklamaları beklemek gerekecek.