LG V30

Sonunda LG V30 Tanıtım Tarihi Ortaya Çıktı

Herkesi merakla beklediği LG V30 akıllı telefonları için geri sayım başladı. Telefonların ne zaman tanıtılacağı konusunda meraklı bekleyiş son buldu. Doğrudan LG tarafından tanıtım tarihine ilişkin merakla beklenen bilgileri ortaya çıkaran görseller paylaşıldı. Peki, yeni seri ne zaman tanıtılacak? İşte detaylar.

Son yılların en çok konuşulan akıllı telefon markalarından birisi LG. İlk olarak LG G6 modelleriyle beraber yeni bir dönem başlatan marka, LG G6 modelinin hemen sonrasında LG G6 Plus modelini tanıttı. Henüz birkaç gün önce bir yeni seri daha tanıtıldı ve bu kez LG Q6 modellerini gördük. 3 farklı akıllı telefonu da bu serilerde ortaya koyan teknoloji devinin şimdi ise LG V30 akıllı telefonlarına ilgi büyük.

Aslında baktığımız zaman açık ara LG G6 modellerinden üstün bir seri olması beklenen yeni seri akıllı telefonların işlemci kısmında, donanım kısmında, ekran kısmında kısacası çoğu alanda önde olması bekleniyor. Sadece yeni seri akıllı telefonların teknik açıdan değil tasarımsal açıdan da çok daha başarılı serileri görmek mümkün olacak. Bu kadar merak edilen ve bu kadar üstün seriler olması beklenen akıllı telefonların merakla beklenen tanıtım tarihleri de ortaya çıktı.

LG V30

LG V30 Ağustos Sonu Ortaya Çıkacak

Daha öncede tahminlerde yer aldığı gibi yeni seri akıllı telefonların IFA etkinliğinde tanıtılacağı ortaya çıktı. Bu kez bilgi de doğrudan resmi kanallardan geldi. LG tarafından paylaşılan yeni bir görselde telefonların Ağustos beklendiği gibi IFA etkinliğinde tanıtılacağı ortaya çıkmış oldu.

Ekranında geniş bir V harfi bulunan yeni bir akıllı telefon görselli paylaşan ve görselin içerisinde telefonun Berlin’de düzenlenecek olan IFA etkinliğinde tanıtılacağını tarih ve saat olarak gösteren marka, merakla beklenen sorunun cevabını da vermiş oldu. 31 Ağustos tarihinde tanıtılması beklenen yeni seri LG V30 akıllı telefonların nasıl özelliklere sahip olacağı konusunda da bilgileri bekliyor olacağız. Tanıtımdan hemen sonra yeni modellerin tüm özelliklerini ve fiyatlarını sitemizde bulabilirsiniz.