kinesix 2 1

Soğuk Havalarda, Sizi Isıtacak Sıcak Bir Dost :)

Her geçen gün bizleri çevreleyen teknolojik ürünlerin kapsamı artıyor. Son gelişmeler ile birlikte kıyafetlerimizde akıllı hale gelmeye başladı. Bunun bir örneği de Kanada’dan geldi. Kanada’da akıllı telefon ile kontrol edilebilen ısıtmalı mont üretildi.

Akıllı olmayan hali hazırda ki montları kullandığımızda bizleri ya fazla ısıtıyor ya da ısıtamıyor. İşte bu konuya çözüm getirmeyi amaçlayan ekip, akıllı bir mont geliştirdi.
Kinesix adı verilen mont üzerinde 2’si gizli olmak üzere 10 adet fermuarlı cep bulunuyor. Gizli olan ceplere bataryalar saklanıyor. Mont içinde 12 adet ısıtıcı bulunuyor. Telefonunuza yüklediğiniz uygulama ile kontrol edebildiğiniz montu, hava ve istediğiniz sıcaklığa göre ayarlayabiliyorsunuz.

Hava koşullarına karşı dayanıklı olan mont teknolojik ürünler sökülebilir durumda. Böylelikle istenildiğinde yıkanabiliyor. Kinesix tam güç ile 3 saat ısıtma sağlarken; Bluetooth kablosuz bağlantı teknolojisine de sahip.

Bayan ve Erkek için ayrı tasarımlara sabip bu sıcak dosta şimiden sahip olmak istiyorsanız montu, Kargo hariç Indiegogo üzerinden 419 dolar fiyat etiketi ile satın alabilirsiniz.

Ayrıca hatırlatmak gerekirse bu konuda bir çalışmada Türkiye‘den yapılmıştı.