Snapchatin yeni Icerik Kartlari anlik kesif icin kullaniliyor

Snapchat’in yeni ‘İçerik Kartları’ anlık keşif için kullanılıyor

Snapchat, uygulamasını tam anlamıyla kullanmak ve daha fazla deneyim yaşatmak adına yeni bir özellik daha sunuyor. Bu yeni özelliğin adı ise ‘İçerik Kartları’ olarak ifade ediliyor. Yeni özellik restoran incelemeleri, rezervasyon, Uber ve Lyft gibi birçok çağrıları, iletişim bilgileri gibi çok daha fazla ayrıntıya erişmenizi sağlıyor. Ayrıca diğer kullanıcılar tarafından paylaşılan Snapler hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak artık mümkün.

Snapchat’in her gün standart kullanıcı katılımına destek olabilmek adına bu şekilde yeni bir özelliğin platforma eklenmesi, uygulamanın rakiplerine göre katılımcı eksiğini gidermek ve uygulamayı özellikle en büyük rakibi olan Facebook platformlarına karşı dayanıklı tutma fikri olacaktır. Bu bakımdan restoranlar, mekanlar ve yerler için pazarlama şansı olacak gibi duruyor.

https://youtu.be/Kn4KUvDzQFg

Yeni içerik kartları, Snapchat’in pazarlama araçlarında yer alan hali hazırda ücretli kampanyalar gibi işleyecek. Hikayeler atıldığında yayıncılar için bağlantılar sunulacak ve izlediğiniz öykülerin alt kısmında Daha işaretini göreceksiniz. Bu işaret ile herhangi bir bağlantıya gitmek mümkün.

İçerik Kartları, aslında adı ve kategoriyi içeren yeni bilgiler sunan, ayrıca TripAdvisor ve Oturaklı şirketleri içeren iş ortaklarından birçok gelir sağlayacak. Yeni özellik akış benzeri bir şelale görünümünde duruyor. Bundan böyle çok daha ayrıntılı Snapchat kullanıcılarının sunduğu öykülerde bağlantıları görebilmek mümkün.