Snapchat’in ilk TV ‘hayatı eğlenceli ve renkli hale getiren’ reklam filmi yayınlandı

Snapchat’in ilk TV reklam filmi artık hazır. Reklam filminin odak noktası ise, uygulamanın günlük hayatta ne kadar renk saçtığı oluyor.

Snapchat, son zamanlarda platforma dahil ettiği yeni özelliklerle yoğun ilgi görmüştü. Popülerliğini devam ettiremeyen Snapchat, yeni özellikler katarak ayakta durmaya çalışıyordu. Şirket, yeni bir adım atarak kitlesini arttırmak istiyor. Televizyon için hazırlanan reklam kampanyasını NCAA Erkekler Basketbol Ligi‘nin finalinde gösterime çıkartan Snapchat, hazırladığı 60 saniyelik reklam filmiyle çok fazla ilgi görmeye başladı.

Reklam filmine baktığımızda ‘hayatı eğlenceli ve renkli hale getiren‘ bir kamera olarak sunan Snapchat, ayrıca bilinen kameralardan farklı olarak ne kadar kullanışlı bir uygulama olduğunu ifade ediyor. Uygulamada yer alan AR özellikleri, gibi birçok özelliğe yer verilen reklam filmi, Snapchat’in aynı zamanda bir sosyal platform olduğunu açıklıyor.

https://youtu.be/cfqABVVN9ck

Aslında Snapchat’in durumu son zamanlarda pek iyi değildi. Kaybettiği başarıyı tekrar yakalamak isteyen platform bu yoldan devam ederek, kısa bir şekilde eski günlerindeki başarısını geri yakalayacak gibi duruyor.