a523baa9c28f94a148a4f1b663ddc824064bb28e 1

Snapchat’in 10 Saniyelik Video Çeken Gözlükleri Satışa Çıktı

En popüler sosyal medya uygulaması olan Snapchat’in 10 saniyelik video kaydı yapabilen ve Snap olarak anında gönderebilen güneş gözlükleri sonunda satışa çıktı!

Çoğunlukla gençlere hitap eden sosyal medya uygulaması Snapchat, geçen sene 10 saniyelik kısa videolar çekebilen ve bu videoları eşzamanlı bir şekilde telefonlarınız üzerinden Snap olarak paylaşabileceğiniz güneş gözlükleri olan Spectacles’i duyurmuştu. Ancak bu gözlükler sınırlı sayıda kişiye gönderilmekteydi.

Snapchat’in bu gözlükleri olan Spectacles ilk önce Amerika Birleşik Devletleri’nde 129.99 dolar üzerinden satılmaya başladı. Gözlük satışa çıktı ancak gözlüğün görüntü kaydı yapması üzerine özel hayatın gizliliğini tehlikeye attığı iddiaları gündemde yer almaya başladı.  Bir yandan ise yorumlanan bu gizlilik ihlaline cevap ise gözlük üzerinde video kaydı başladığında bir led ışığın yanıp söneceği belirtildi. Bu bakımdan herkes tarafından anlaşılacağı belirtildi.

Snapchat gözlüğünün adı

Gün içerisinde yapmış oldukları her durumu Snapchat’ten anlık olarak paylaşmak isteyen kişilerin bakış açısıyla görüntülenecek Snapler oldukça popüler olmuştu. Fiyatı bakımından kimler alır, kimler almaz tartışılırken, Snapchat tutkunlarının bu gözlüğü alacakları kesin.

Gözlüğün ülkemizde resmi bir şekilde satılması soruları gelmeden cevaplayalım. Şuan bile internet üzerinden satın alınan ve ABD’den gelen gözlüklerin direkt olarak ülkemizde satılması 1 hafta içerisinde başlayacaktır.