Skypein yeni mobil tasarimi test icin masaustune geliyor

Skype’ın yeni mobil tasarımı, test için masaüstüne geliyor

Microsoft şirketinin iletişim uygulamasının bir masaüstü önizleme sürümü olan yeni Skype mobil arayüzü test ediliyor.

Yeni radikal Skype mobil tasarımı geçtiğimiz Haziran ayı içerisinde görülmüştü ve yorumlar olumlu olmamıştı. Tüm bunlara rağmen Microsoft masaüstü tarafında yeni bir tasarımı denemekten kaçınmadı. Bir Skype yetkisi, ” Bu arayüz tam olarak bitmiş değil, görüşlerinize ihtiyacımız var” dedi.

Yeni Skype önizlemesi bir masaüstü PC’de daha büyük ekran alanı kaplıyor. Microsoft ise yeni arayüzde arama yapıldığı sırada daha basit bir şekilde fotoğraf veya ekran paylaşımı yapmak için grup sohbetlerine tweaked özelliğini getirdi. Hatta daha açık anlatırsak eğer, @ belirtileri ve beraberinde mesaj tepkileri gibi görüşme ve konuşmalardaki tepkiler için bir bildirim panosu artık bulunuyor. Bir görüşme sırasında yer alan bağlantılar, belgeler veya fotoğrafları aramak istediğiniz de çok daha basit ulaşım sağlamak için Microsoft, bir galeri özelliğini getirdi.

Skype önizleme uygulamasını Windows masaüstülerde kullanıyorsanız, bu yenilikler bugün karşınıza çıkacak. Eğer çıkmazsa buradan test uygulamasını indirebilirsiniz. Ayrıca Microsoft, Skype uygulaması Windows 10 store uygulaması için yenilik içermiyor gibi duruyor. Geri bildirimler tamamlandıktan sonra final sürümü önümüzdeki aylarda tüm kullanıcılara gelecek.