skype

Skype Adım Adım Geri Geliyor!

Bir zamanların en popüler anlık konuşma uygulamalarından bir tanesi olan MSN yıllar önce yerini Skype’a bırakmıştı. Son zamanlarda yaptığı ataklarla adını tekrar duyuran Skype, bugünlerde en çok kullanılan uygulamalar arasındaki yerini aldı.

Android platformunda son zamanlarda bir hayli artış gösteren Skype birçok kullanıcının ilgisini çekmeyi başardı. Edinilen son verilere göre uygulama Android kullanıcıları arasında en popüler uygulamalar arasında yer almaya başladı. Uygulamanın yalnızca Android platformunda 1 milyar indirmeye ulaşması bunun büyük bir göstergesi.

Skype 1 Milyar İndirmeye Ulaştı!

Andorid platformunun yanı sıra iOS işletim sisteminde de bir hayli indirme oranına ulaşan uygulama rekora doğru adım adım yürüyor. Uygulama ayrıca sadece indirme oranında değil kullanıcılardan gelen değerlendirmelerde de kalitesini ortaya koyuyor.

Skype’ın bu derece bir ilgiye ulaşmasında kuşkusuz yayınladığı güncellemeler bulunuyor. Yayınladığı son güncellemesinde PayPal desteğini de uygulamaya entegre eden uygulama bir hayli ilgi görmeye başladı. Ülkemizde bu özellik kullanılmasa da Skype’a olan ilgi gün geçtikçe artıyor.

Yeni sürümle birlikte gelen özelliklerin dünya genelinde %50 – 60 oranlarında kullanıma ulaştığı bildirildi.