iphone se 1

Sketchy, iPhone SE’nin iPhone 8 etkinliğinde yer alacağını iddia ediyor!

İlginç bir iddia bu sabah iGeneration’dan geldi. Kaynağa göre Apple yeni iPhone SE’yi bu yılın Ağustos ayındaki bir ‘etkinlikte’ tanıtmayı planlıyor.

Şirket daha sonra Ekim ayında amiral gemisi iPhone 8’in piyasaya sunulmasıyla yılın ilerisinde olacağını bildirdi. IPhone SE’nin kaderi, göründüğü kadar kasvetli olmayabilir; ancak bugüne kadarki tek söylenti bu …

Yeni iPhone’un piyasaya sürülmesinin önceki yıllara kıyasla gecikebileceğini defalarca duymuştuk, ancak insanlar Apple’ın aynı duyuru programını – özünde Eylül ayı başlarında olmasa bile sadık kalmasını bekliyorlardı.

IGeneration, yeni SE modelinin 399 avrodan başlayarak daha ucuz olacağını da belirtti. Mevcut iPhone SE, 32 GB model için 489 euro fiyatla ( düzenli olarak indirimli olmasına rağmen ) ve teorik olarak Mart ayında piyasaya sürülecek bir güncelleme için bekleniyor.

Bununla birlikte şu anda iddialara çok fazla güvenmek zor. Bu, boru hattında yeni bir iPhone SE hakkında duyurduğumuz ilk andır ve hatta iGeneration da bunun ‘yeni bir kaynak’ olduğunu söylüyor; bu da, göz önüne alınması gereken bir doğruluk kaydı olmadığı anlamına geliyor.

Söylentiler , bu yıl üç yeni telefona işaret ediyor ve 4.7-inç, 5.5-inç ve 5.8-inç ekranlara sahip yüksek fiyatlı parantez içinde yer alıyor.

IOS 11’in bazı öğeleri, 4 inçlik ekranın çıkış yolunda olabileceğini ve Apple’ın küçük ekranlı telefonlarla tam olarak uyuşmayan cesur geniş boyutlu seyir unsurlarına doğru ilerlediğini gösteriyor.

Apple, Hindistan gibi fiyata duyarlı pazarlara girmeye çalışırken iPhone SE hattında küçük çaplı donanım ayarlamaları ve fiyat indirimi olabilir, ancak tam teşekküllü bir donanım revizyonu dürüstçe bu aşamada baş döndürücü görünüyor. Aynı donanım için bir fiyat düşüşü olabilir, bu da tedarik zinciri raporlarının eksikliğini açıklar.