sizan samsung uygulamasi galaxy s8 gorseli tasiyor 1

Sızan Samsung Uygulaması S8’i Gösterdi

Galaxy S8’in tasarımı kısa bir süre önce sızan Secure Folder uygulamasının içerisinde ortaya çıktı!

Samsung’un S7 model akıllı telefonu için hazırlamış olduğu Secure Folder’in sızıntı Android sürümü kısa bir süredir internet ortamında paylaşılmaya devam ediyor. Parmak izi okuyucusu ile açılan klasörleri ve uygulamalar arası birçok yeniliğe bakıldığında Galaxy S8’in görsellerini içerdiği iddia ediliyor.

Sızan görseli incelediğimizde telefonun iddiaları gerçek gibi duruyor. Tuşsuz ön yüz, çok ince çerçeve kavisli yapı, geçtiğimiz ay S8’in sızıntı görselleriyle eşleşiyor. Ayrıca telefonun donanımı hakkında da bazı sızıntıların olduğu görülmüştü. Fakat bu sefer Samsung’dan sızan resim ile tasarım net bir şekilde görülüyor.

Bunun yanı sıra sızıntı uygulama olan Secure Folder’in yalnız Note 7’ye özel olmayıp, yeni telefonlarında bu özelliğe sahip olacağı belirtildi. Galaxy S8’in Mary ayı içerisinde yapılması beklenen özel bir etkinlik ile kullanıcı karşısına çıkacağı düşünülüyor. Bu iddiaların yanı sıra Galaxy S8’de çok özel bir yeniliğin olacağı da gündemde yer almakta. Fakat bu yeni özellik hakkında net bir detayın henüz belirtilmediğini söyleyelim.

Yapılan açıklamalara karşılık Samsung tarafından bir cevap henüz gelmiş değil. Bakalım Galaxy S8 bu özel sızıntıda görüldüğü şekilde gelecek mi? Bekleyip göreceğiz.