note 9 1

Şimdiden Galaxy Note 9 Tasarımı Görüldü

Gündeme bir sızıntı daha oturdu. Samsung tasarımı çok ince bir kasayla görülen Note 8 olmasa bile Galaxy Note 9 olabileceği düşünülen patent kafaları karıştırdı. İşte detaylar…

Samsung’un kısa süre önce görüntülen patenti Galaxy Note modelinin çok ince bir şekilde geleceğini gösteriyor. Patently Mobile‘ın yayınlamış olduğu Samsung model çizimlerde Note konseptini hem arkadan hem de önden görmek mümkün. Cihazın yan tarafında ekranın kavisli olduğu görülüyor ancak diğer tarafında bir kavisin olduğu şuan için görülmemekte. Elbette kısa süre önce piyasaya sürülen S8 ve S8 Plus’ın kavisli bir ekranla gelmesi Note modeli içinde kavisli bir beklenti oluşturuyor.

2017051022375482772

Çizimlerde fark edilen bir tuaf konu ise cihaz tam anlamıyla elinizde oturabilmesi oluyor. Çünkü patent çizimlerinde cihazın çoğu kısmı oldukça ince. Fakat Samsung’un Note 7 modelini düşünecek olursak eğer, cihazın boyutunu düşürmek için batarya konusunda bazı tasarım hataları meydana gelmişti. Bu hataların asıl sebebi ise bilindiği gibi bataryayı kasaya sığdırmak için yanlış bir küçültme şekliydi. Umarız yeni Note modellerinde cihaza küçültme uygulandığında böyle bir sorunla kullanıcılar karşılaşmaz.

Ancak Galaxy Note 8 bu yıl içerisinde tanıtılacağından, bu patentin daha çok Note 8 değil de, Note 9 ile gelmesi bekleniyor. Sonuçta Note 8 daha çok S8 modeline benzerlik göstererek gelirken beraberinde S-Pen ile kullanıcıyı sevindirecek.