740x479 samsung galaxy s8 mini geliyor iste ozellikleri 1499092197209 1

Şimdi de Galaxy S8 Mini modeli geliyor, İşte tüm detaylar

Samsung Galaxy S8 modeliyle oldukça büyük bir adım atarken, cihazın Plus modelinin yanı sıra şimdi de mini modeli için hazırlıklar başlatıldı. Galaxy S8 Mini’nin özelliği ne olacak? İşte tüm detaylar.

Samsung’un başına geçtiğimiz dönemlerde çok büyük sorunlar gelmiş olsa bile, yavaş yavaş adını temizlemeye devam ediyor. Kısa süre önce çıakrdığı Galaxy S8 ve S8 Plus modelleriyle kullanıcılarından çok büyük beğeni kazanan Samsung yeni bir cihaz olan S8 Mini için hazırlıklara başladığı öğrenildi. Kısaca bahsedecek olursak eğer, marka yeni bir sürpriz yaparak S8 modelinin yeni üye olan Mini modelini çıkarabilir. Bu bakımdan daha uygun fiyatlı olan ve özellikleri tatmin edici olan Mini modeli oldukça fazla tutulabilir. Haberin kaynağını ise BGR sistesinden görebilmek mümkün.

galaxy s8 mini

Samsung S8 Mini Teknik Özellikleri Ne Olacak?

Haberlere bakıldığında Samsung’un bir önceki modeli piyasaya kıyasla zayıf kalmıştı. Şimdi ise S8 Mini çıkaracak olması modelin özelliklerini tatmin edecek seviyede tutacağı anlamına denk geliyor. Bu bakımdan raporlara da bakıldığında. 4.3 inçlik bir ekran ile gelecek olan cihazın gövdesi ise 5.3 inç olacak. Snapdragon 821 ile gelen cihazın 4GB RAM‘i ve 32GB depolama alanı olacağı iddia ediliyor. Böylelikle kullanıcı tatmin edebilecek özelliklere sahip olan cihazın fiyatı ise durum gerçekleştiğinde belli olacak olurken, fiyatı oldukça uygun olacağını belirtelim.