Anadolu Farm

Şimdi Anadolu Farm’da 35 Milyon TL Yok Oldu!

Merkezi Kayseri olan Anadolu Farm’da Çiftlik Bank gibi yapılanması ile sanal oyun üzerinden topladığı 35 milyon TL’nin kaybolduğunu açıkladı.


Son yıllarda yaşanan ve bir çok kişinin mağdur olduğu bir nevi saadet zinciri örneği olan Çiftlik Bank benzeri yapıları inceleyen Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Anadolu Farm’ın da bu zincire dahil olduğu sonucuna vararak faaliyetleri hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

Bilirkişi tarafından hazırlanan rapora göre Ekolium Bilişim Yazılım Tarım Hayvancılık Otomotiv Turizm Gıda Lokantacılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi (Anadolu Farm), oyun üzerinden toplamda 90 milyon TL’ye yakın bir para topladı. Şirket hakkında mağduriyet şikayetinde bulunan, icra kanalıyla parasının tahsilini talep eden 3 bin 367 üye, şirkete 66 milyon 200 bin lira para yatırdı.

Anadolu Farm yöneticilerinin, 1 milyon 250 bin TL’ye satın aldıkları arazileri kendileri için  alıp satarak toplam gideri 29 milyon 250 bin lira olarak gösterdikleri, ayrıca bir miktar para ile de lüks araçlar satın aldıkları ortaya çıkarken; Topladıkları 35 milyon TL paranın akıbeti ise henüz bilinmiyor.