Disco Kurtarma 1

Silinen Dosyalar Nasıl Kurtarılır?

Dijital dünyada verilerimiz altın kadar değerli hale geldi. Yanlışlıkla silinen ya da kaybolan veriler hepimizi üzüyor. Özellikle anı olarak biriktirilen fotoğraflar, videolar ofislerimizde bulunan iş dökümanlarının silinmesi oldukça kritik sorunlara sebep olabiliyor. Ancak teknolojik gelişmelerle birlikte artık silinen dosyaları geri getirmek mümkün. Bunun için güçlü ve yetkinliğini kanıtlamış profesyonel bir yazılım kullanmak gerekiyor.

Ücretsiz olarak yüklenebilen EaseUS Data Recovery Wizard programı ile silinen verilerinizi geri getirebilirsiniz. 12. Sürümü ile indirilebilen program aynı zamanda Türkçe dil desteği de içeriyor. Windows ve Mac işletim sistemleri ile uyumlu çalışan dosya kurtarma programı sadece 3 kolay adımda verilerinizi geri getiriyor. Program harddisk, hafıza kartı, SSD digital kamera ve fotoğraf makineleri ile çalışabiliyor. Veri kurtarma yazılımları genelde diskleri tarar ve sonuçları getirir bu program dosyaları tarama hızıyla ve geri kurtarma oranıyla diğerlerinden öne çıkıyor. Yani dakikalarca bekleyip sonucunda olumsuz bir durumla karşılaşmıyorsunuz.

Bilgisayarınıza bulaşan virüsler ya da işletim sisteminde meydana gelen ani açılış hatalarından dolayı genelde format atmak zorunda kalıp verilerinize de elveda diyebiliyorsunuz. EaseUS Data Recovery Wizard programını bilgisayarınıza kurup güvenle bilgilerinizi kurtarabilirsiniz.

3 Adımda Dosya Kurtarma Nasıl yapılır?

EaseUS Data Recovery proramını burdan indirip bilgisayarınıza kurun. Standart Kurulumu tamamladıktan sonra programı açıp bilgisayarınıza bağlı bulunan hangi disk için veri kurtarma yapmak istediğinizi seçin ve Tara butonuna tıklayın.

EaseUs Data 1

Tarama işlemini başlattıktan sonra silinen ve kurtarılabilir durumda olan dosyalar listelenmeye hazır olacaktır bunun için diskinizin ve bilgisayarınızın hızına göre bir süre beklemeniz gerekiyor.

EaseUs Data 2

Kurtarılabilecek dosyalar bulunduktan sonra ekrandaki liste görünümünde listeleniyor, kurtarmak istediklerinizi seçerek programın sağ alt kısmında bulunan Kurtarbutonuna basıp silinen dosyalarınızı geri alabilirsiniz.

EaseUs Data 3