galaxy s7 edge 1
SPRINGFIELD, NJ - JULY 30: A consumer enjoy the Samsung Galaxy S7 Edge smart phone at The Samsung Experience at the PGA Championship 2016 at Baltusrol Golf Club on July 30, 2016 in Springfield, New Jersey. (Photo by Ilya S. Savenok/Getty Images for Samsung)

“Yılın Ekranı” Ödülü Samsung s7 Edge’e Gitti

Samsung’un S8 modeli her ne kadar göz önünde olsa da geçen yıl kullanıcıların beğenisine sunulan S7 Edge modeli halen Adından söz ettirmeye devam ediyor.

Her markada yeni  bir akıllı telefon çıktığında bir önce ki modelleri akıllarda belli bir süre kalıp sonrasında hafızalarımızdan siliniyor. Ancak Samsung’un Galaxy S7 Edge Alomed Ekranı ile elde ettiği başarılar, bu durumun yaşanmasını engelleyip akıllarımıza bir önceki modellerin tekrar canlanmasını sağladığını söyleyebiliriz. Samsung S7 Edge ALOMED kavisli ekranı yılın en iyi ekranı ödülüne layık görüldü.

Society for Information Display (SID) tarafından “En önemli teknolojik gelişmeleri ve/veya çarpıcı özellikleri içeren ekran ürünleri” kategorisinde Samsung’a Samsung S7 Edge ALOMED Ekranı ile ödüle layık görüldü.