WhatsApp-Yeni-Guncelleme

Sessiz Durum Güncellemelerini Gizleme Özelliği WhatsApp’a Geliyor

WhatsApp tartışmasız dünyadaki en popüler sosyal mesajlaşma uygulamalarından biridir. WhatsApp’ın kullanıcıları arasında bu kadar popüler olmasının birçok nedeni olmasına rağmen, yeni özelliklerin sık sık uygulamaya eklendiğini gören dinamik platformu kesinlikle bunlardan biri. Geçen hafta, WhatsApp’ın kullanıcıların yanlış kişiye resim göndermemelerini sağlamalarına yardımcı olacak bir özellik üzerinde çalıştığını bildik. Şimdi, Facebook’un sahip olduğu sosyal mesajlaşma uygulamasının, WhatsApp kullanıcılarının uygulamalarının Durum çubuğunda sessiz durum güncellemelerini görmemesini sağlayacak başka bir özellik üzerinde çalışıyor olmasıdır.

WhatsApp Güncelleme

Android uygulamasının WhatsApp yeni beta güncellemesinde yeni bir özellik buldu. Bu özellik Sessiz Durum Güncellemelerini Gizle olarak adlandırılır ve tüm sessiz güncellemelerin izlerini Durum bölümünden tamamen ortadan kaldırabilir.

Halen, kaydırdığımızda sessiz Durum güncellemelerinin sonunda görebiliriz, ancak bu yeni özelliğin gelmesiyle birlikte bölüm tamamen kaybolur. Bu özellik WhatsApp’ın en son beta sürüm 2.19.183’te bulundu.

Sessiz Durum Güncellemelerini Gizleme Özelliği

Bu özellik henüz WhatsApp’ın bu özelliği geliştirmeye çalıştığı için işlevsel değildir, ancak yakında test için etkinleştirilecektir. Öyleyse, WhatsApp için Google Play Beta programının bir parçasıysanız ve Android telefonunuza en son 2.19.183 güncellemesini yüklediyseniz, özelliği göremezsiniz.

Sessiz Güncellemeler bölümünün hemen yanında yeni bir Gizle düğmesi bulunacaktır. Kullanıcılar Gizle düğmesine bastıktan sonra, tüm sessiz durum güncellemeleri kaybolur. Ancak, ‘Göster’ düğmesine basarak kullanıcılar geri getirebilir ve Sessiz Güncellemeleri geri getirmek için in Gizle ’düğmesinin yerini alacak.

Bu özelliğin ne zaman kullanıcılar için ne zaman piyasaya sürüleceği henüz belli değil çünkü şirket herkes için kullanıma sunmayı planlıyor.