oppo f7 1 1

25 MP ön kamerasıyla ‘selfie uzmanı’ Oppo F7 geliyor

Oppo, 25 MP ön kameraya sahip olan Oppo F7’yi tanıtmaya hazırlanıyor. “Selfie uzmanı” olarak isimlendirilen akıllı telefonun görsellerine ve bazı özelliklerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Hızlı bir şekilde satışlarını yükselten Çinli akıllı telefon üreticilerinden birisi olan Oppo, selfie çekmeyi sevenler için yeni telefonu Oppo F7’yi tanıtacak. 25 MP’lik ön kamerasıyla dikkat çeken akıllı telefon, Oppo’nun resmi Twitter hesabı üzerinden bazı belirsiz fotoğraflar paylaşmasının ardından sızdırıldı. İşte cihazın paylaşılan tüm fotoğrafları:

6008b7b5481753ed10fc17af11a94012b629a85c

Bu fotoğraflardan akıllı telefonun iPhone X benzeri ekran çentiğine sahip olduğunu görüyoruz. Buna ek olarak söylentilerde yer bulan özellikler şu şekilde:

Oppo F7 özellikler

  • 6,2 inç ekran boyutu, Full HD+ ekran çözünürlüğü (19:9 ekran formatı)
  • %89.09 ekran-gövde oranı
  • 25 MP ön kamera, geliştirilmiş HDR ve güzellik modu, AR sticker’lar

Telefonun 26 Mart tarihinde yapılacak etkinlikte tanıtılması bekleniyor. Cihazın sıra dışı ekran formatı ve selfie çekimlerini güzelleştirecek teknolojileri, Oppo’nun bu akıllı telefonu sadece fotoğraf çekmek adına geliştirdiğini gösteriyor. Buna bağlı olarak batarya kapasitesinin ortalamanın üstünde olacağı ve güvenlik için yüz tanıma teknolojinin tercih edilebileceği  söylenebilir.