Sea of Thieves: Açık Final Beta Sürümü Ücretsiz Olarak Yayınlandı

Tamamlanmak üzere olan Sea of Thieves oyununun açık beta sürümü yayınlanmaya başlandı. İddialı korsan sahnelerinin yer aldığı oyunu oynamak için Xbox Insider programına da katılmanız zorunlu değil.

Sea of Thieves oyununun açık final beta sürümü en sonunda yayınlandı. Oyun severlerin, merakla beklediği oyun Windows 10 ve Xbox One platformları üzerinden kullanıcılara sunuldu. Oyunun üzerinde halen düzenlemelerin yapıldığını belirtelim. Ancak bu durum oyunun deneyimlemek isteyenler için bir sorun teşkil etmediğini de hatırlatalım.

Oyuna PC veya Xbox üzerinden açık betasına ulaşmak için Xbox Live hesabı edinmeniz gerekiyor. Xbox kullanıcılarının ise aynı zamanda Xbox Live Gold üyeliği gerektiren bu oyunun açık betası ücretsiz olarak indirilebilir. Oyun kısa bir süre için yayında olacak ve 20 Mart tarihinden itibaren tam sürümü ile bu platformlarda satışa sunulacak.

Oyunu indirmek isteyen PC (18.95GB) ve Xbox One (8.95GB), Xbox One X (18,25 Gb) kullanıcılarının Microsoft Store üzerinden, oyun sayfasına ulaşıp, Sea of Thieves oyununun betasını indirip, oynayabilirler.