yeniden satisa cikacak galaxy note 7 turkiye ye gelecek mi 1490733152 1

Satışa yeniden çıkacak Note 7 Türkiye’de satılacak mı?

Bildiğiniz gibi Samsung, kısa bir süre önce yenilenen Galaxy Note 7’lerin yeniden satışa sunacağını onayladı. Note 7 modelleri yeniden Türkiye’de satışa çıkacak mı?

Bildiğiniz gibi Samsung, kısa bir süre önce yayınlamış olduğu resmi bir basın duyurusuyla beraber Note 7 modelleri için bazı bilgilerden bahsetmiş ve Note 7’lerin yenilenerek sıkıntısız bataryalarla bazı ülkelerde satışa çıkacağını veya telefon kiralama hizmetlerinde kullanılacağını söylemişti. Bu uygulamanın ise geliri düşük olan ülkelerde kullanılması bekleniyor.

Samsung’un açıklamaların üzerine çoğu kişiden Note 7 modelinin ülkemizde satışa çıkacağı soruları yönelmeye başladı. Bizler ise bu soruya hemen evet veya hayır diyemiyoruz. Ancak Samsung’un açıklamış olduğu detaylara tekrar baktığımızda gelir düzeyi düşük olan ülkelerde satışa çıkacağını düşünüyoruz.

Ülkemize baktığımızda son model amiral gemilerin ve yeni çıkacak olan Galaxy S8’e olan yoğun talebe baktığımızda Galaxy Note 7 gibi bir cihazın ülkemizde satışa çıkmayacağını düşünmekteyiz.