w2018

Samsung’un Kapaklı Modeli Aralıkta Tanıtılıyor!

Geçtiğimiz yılın son dönemlerinden bu yana sürekli olarak gündeme gelen üst seviye kapaklı Samsung akıllı telefonu şirket tarafından doğrulandı.

2017 yılı boyunca tüm dünya tarafından merakla beklenen yeni Samsung kapaklı modeli W2018’in resmi olarak tanıtım günü açıklandı. Şirket tarafından yapılan açıklamada yeni modelin 1 Aralık’ta Çin’de yapılması planlanan bir lansmanda resmi olarak tanıtılacağı belirtildi. Son dönemin en ilginç modellerinden bir tanesi olarak görülen telefonun donanım özellikleri oldukça yüksek olması bekleniyor.

Kapaklı Samsung W2018 Geliyor!

Resmi olarak teyit edilmese de yeni modelin özellikleri şu şekilde; Snapdragon 835 işlemci barındıran yeni modelde 6 GB Ram ve 64 GB dahili hafıza olacağına yer verildi. Ayrıca telefonda 4.2 inç Full HD ekran bulunacak. Arka ve ön kamera özellikler 12 ve 5 MP çözünürlüğe sahip olacak olan W2018, 2030 mAh bataryaya sahip olacak. Modelin 10.yıl özel üretim olarak üretileceği bildirildi.

Günümüz tasarımlarından bir hayli farklı olan yeni model bir nevi firma tarafından nostalji tadı verecek ayrıca model yalnızca Güney Kore ve Çin’de satışa sunulacağı bilgisi bulunuyor.