Samsung’un hedefi 11 Milyondan Fazla Galaxy Note 8 Satmak

Samsung görkemli bir tören ile Galaxy Note 8’in lansmanını yapmıştı. Samsung’un koyduğu hedef oldukça açık Galaxy Note 8 satış sayısında 11 milyonu yakalamak. Note 7’de yaşanan fiyaskoyu unutturmak yeni amiral gemileri oldukça iyi özellikler ile geliştirilmişti.

Samsung’un mobil şefi DJ Koh bazı açıklamalarda bulundu ve şirketin Galaxy Note 8 hedeflerinden bahsetti. DJ Koh, Galaxy Note 5’in 11 milyon adet sattığını ve Galaxy Note 8’in de aynı rakama ulaşmasını beklediklerini söyledi. Note 5 Samsung’un en iyi satış yapılan modeli olarak kayıtlara geçmişti. Note 8 ise çok daha donanımlı ve güçlü geliyor. Galaxy Note 8, Super AMOLED sonsuz ekran, Exynos 8895 işlemci, 2x optik yakınlaştırmaya izin veren 12 megapiksel çift arka kamera, 3300 mAh batarya ve kablosuz hızlı şarj gibi özellikler ile şimdiden heyecan veriyor.

Galaxy Note 8 Kaç Para Olacak?

Galaxy Note 8 18 Eylül’den itibaren satışa sunulacak. Ayrıca 24 Ağustos’ta da ön sipariş verilmeye başlandı. Ön sipariş verenlere 500 TL hediye çeki veriliyor. Galaxy Note 8’in Türkiye satış fiyatı 4999 TL olacak.