Galaxy Buds
Galaxy Buds

Samsung’un ‘Galaxy Buds’ Kulaklıkıları!

Apple’ın uzun süredir kablosuz kulaklıkları vardı fakat Samsung bu konuda hamle yapmadı şimdi ise karşımıza Galaxy Buds ile çıkıyor. Kablosuz kulaklıklara geçiş yapacak olan Samsung, Galaxy Sb10 ile beraber bu kulaklıkları tanıtmayı planlıyor.

Çıkış tarihine az kalan Galaxy S10’un yakın tarihte tanıtımı olacak. Yeni çıkacak olan kulaklıklar ise kablosuz olacak ve bu kulaklıklara da Galaxy Buds adı veriliyor.

Huawei Mate20 Pro’da bulunan tersine şabrj özelliği aynı şekilde Samsung’da da bulunacaktır. Bu özellik Galaxy S10, Galaxy S10 Plus ve Galaxy S10E serisinde konumunu alacaktır.

Galaxy Buds
Galaxy Buds

Kulaklıkların kablosuz göründüğüne dair çıkan resime ait bilgiler daha önce de yerini alıyordu. Kulislerde dönen bilgilere göre kablosuz kulaklığın S10 Plus’la geleceği söylentileri vardı ve doğru olduğu kanıtlandı.

Kablosuz kulaklıkların fiyat tablosuna bakacak olursak 149 Euro olması bekleniyor. Apple’ın AirPodları ile fiyatı birbirine yakın durumda ancak Samsung’un kablosuz kulaklıkta daha çok özellikle gelmesi bekleniliyor. Samsung S10 ile tanıtılması bekleniliyor, kısa bir süre sonra kablosuz kulaklığın özelliklerinin ne olduğunu öğrenmiş olacağız.