s8 hizli sarj

Samsung’dan S8 ve S8 Plus için hızlı Powerbank

Daha önce hatırlayacağınız gibi Samsung kullanıcılarına S8 ve S8 Plus için hızlı şarj desteği sunan PowerBank üreteceği konusunda söz vermişti.

Yakın zamanda piyasaya süreceğini açıkladığı taşınabilir ve hızlı şarj özelliğine sahip PowerBank’i samsung bugün raflarda yerini almaya başladı. Lacivert ve gümüş renk seçeneği ile gelen PowerBank üzerinde USB, Micro USB ve Type-C  Çıkışları ile sunulan PowerBank’ın oldukça şık dizayn edildiğini söyleyebiliriz.  5100 mAh bataryaya sahip taşınabilir PowerBank telefonunuzda ki bataryanın özelliğine göre en az 1-1,5 kez şarj ederken; kalan enerji miktarını da görebileceğiniz bir Led göstergesi de bulunmakta.

s8plusşarj

1.5 Kat Daha Hızlı Şarj Teknolojisi

Normal şarjlara göre 1,5 kat daha hızlı sarj imkanı sağlayabilen PowerBank’in bu özelliğini sadece hızlı şarj özelliği bulunan telefonlarda kullanabiliyoruz. Bu powerbank’i aldığınızda bir de yanında taşıma kılıfı veriliyor. bu kılıf sayesinde telefonu şarj esnasında da; Powerbank’i bir yere asarak kullanmanız mümkün.

Gelelim fiyat konusuna dolar olarak 59,99 Dolar fiyat ile piyasaya çıkan Powerbank’ın şu an ki Dolar kurunu 3,90 olarak düşünürsek 234 TL‘ye gelecektir.

https://youtu.be/Wf3TQDV2aHo