Samsungdan Mobil Veri Tasarruf Modu ve Gizlilik Ozelligi sunan Samsung Max 1

Samsung’dan Mobil Veri Tasarruf Modu ve Gizlilik Özelliği sunan Samsung Max!

Samsung, Android kullanıcıları için oldukça önemli bir uygulamayı kısa süre önce duyurdu. İşte Samsung Max uygulaması hakkında tüm detaylar!

Samsung Max Hem Veri Tasarrufu Hemde Gizlilik Koruması Sunuyor!

Samsung Max‘ın amacı kişilerin internet aleminde daha fazla gezinti yaparken bunu güvenli hale getirmek. Ayrıca tüketilen veri miktarını en aza indirmek ve bu tasarrufu yaparken deneyimin zarar görmesini engellemeyi başarıyor. Uygulama internet tarayıcısı veya uygulamalardan erişim sağladığı web sayfaları veya fotoğrafları sıkıştırarak size sunuyor. Bu sıkıştırma sonucu içerikler aynı şekilde size görünürken, internet paketinizden tasarruf sağlamış oluyorsunuz. Bir diğer özelliği ise veriyi tüketen diğer uygulamaları size gösteriyor ve kendiniz önlem almış oluyorsunuz.

Samsungdan Mobil Veri Tasarruf Modu ve Gizlilik Özelliği sunan Samsung

Ayrıca yeni uygulama ile Wi-Fi bağlantıları üzerinden gönderdiğiniz her veri şifrele işleminden geçiyor. Ek olarak izleyici engeli, DNS maskeleme özelliklerini hem mobil hemde Wi-Fi üzerinden tercih edebiliyorsunuz.

Samsungdan Mobil Veri Tasarruf Modu ve Gizlilik Özelliği sunan Samsung

Ücretsiz bir şekilde kullanıcılara sunulan uygulamanın Opera Max‘ın yerini aldığını belirtmekte fayda var. Bu demek oluyor ki Opera Max kullananlar otomatik olarak yeni uygulamaya geçiş zaten yapacak. Ancak uygulaması yüklü olmayan yeni kullanıcılar Google Play Store üzerinden indirmek için bu adrese tıklamanız yeterli.