android oreo 8 1

Samsung Türkiye’den Note 8 için Oreo Müjdesi!

Samsung’un geçtiğimiz yıl çıkarmış olduğu Galaxy Note 8 kullanıcılarının heyecan ile beklediği Oreo güncellemesi Samsung Türkiye tarafından paylaşıldı.

Ülkemizde ki Galaxy Note 8 kullanıcılarının heyacan ile gelmesini beklediği Oreo güncellemesi için net bir tarih verilmedi, ancak Galaxy S8 kullanıcılarının güncellemeyi alması ile bu sürecin çok da uzamayacağı yönünde düşünceler bulunuyordu. Beklenti sürerken Samsung’un sitesinde, Note 8 Oreo güncellemesi için bir tarih paylaştı. Bu bilgiye göre güncelleme için günler söz konusu.

Kullandığım Modelin Güncelleme Zamanını Nasıl Öğrenirim

Samsung Türkiye‘ye ait olan web sitesi Güncelmiyiz, Samsung’a ait olan tüm cihazları için gelecek yazılım güncellemeleriyle ilgili detaylara yer veriyor.

Burada yer alan verilere göre Galaxy Note 8‘in Android 8.0 Oreo güncellemesinin 30 Mart‘ta yayınlanması planlanıyor. Ayrıca site de yer alan bilgilere göre ise Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge modelleri için de test sürecinin devam ettiği ve güncelleme tarihinin 13 Nisan olduğu belirtiliyor.

A serisi Modeller İçin Oreo Güncellemesi Ne Zaman?

Diğer birkaç Samsung modeli içinde bilgi verecek olursak, Galaxy A3, A5 ve A7 2017 için Oreo güncellemesinin 25 Mayıs‘ta paylaşılacağı belirtiliyor.

Samsung‘un güncelleme konusunda tarihlere uyup uymayacağı henüz net olmamak ile beraber, bunu öğreneceğimiz tarihin yakın olması da sevindirici bir haber.