Samsung Televizyonlara TikTok Uygulaması Geliyor

Samsung Televizyonlara TikTok Uygulaması Geliyor

Tiktok hem ülke genelinde hem de Türkiye genelinde en çok kullanılan sosyal medya platformlarında birisidir. Milyarlarca insanın cihazına indirdiği uygulama, kısa videolar ile içerik üretmeyi sağlayan bir uygulamadır. Kısa sürede çok fazla rağbet gören Tiktok uygulaması telefon ve tabletlerden sonra artık Samsung Tv’lere de geliyor.

Samsung Güney Kore’ye ait olan dev bir teknoloji markasıdır. Oldukça fazla kullanıcıya sahip olan markanın ürünleri, kalitesi ve özellikleri ile kullanıcılarının beğenisini topluyor. Samsung son zamanların en popüler uygulaması olan Tiktok ile anlaşma yaparak beraber iş birliği içinde çalışacaklarını duyurdu. Yapılan iş birliği sonucunda Tiktok uygulaması artık Samsung markalı akıllı televizyonlara da gelecek ve bu cihazlarda kullanılmaya başlanacak. İlk etapta Samsung Sero Tv ile uygulamaya girecek olan özellik zamanla 2018-2020 model Samsung marka televizyonlarda da çalışacak.

Samsung Sero Televizyon

Samsung’un Sero Tv cihazının duyurusu bir süre önce yapılmıştı. Sero Tv diğer televizyonlardan farklı olarak dik şekilde kullanılabilen akıllı bir televizyondur. Teknik özellikleri ve tasarımı ile dikkatleri üzerine çeken Sero televizyon, Tiktok ile yaptığı iş birliği sayesinde daha çok adından bahsettirmeyi başarıyor.

Samsung Televizyonlara TikTok Uygulaması Geliyor

Samsung Sero televizyonun sahip olduğu dikey ve yatay özellik videoların izlenme kalitesini daha fazla artıracak ve daha farklı deneyimler sunacak. Kullanıcılar diledikleri kategoride ki videoları ister dikey ister yatay şekilde kullanabilecekler. Aynı zamanda Tiktok mobil uygulamasında yer alan ve kullanıcılara sunulan bütün özellikler Samsung televizyonlarda da işlevini koruyacak. Samsung ve Tiktok yaptıkları iş birliği doğrultusunda sürekli televizyonla üzerinde çalışmaya devam edecek ve kullanıcıların en rahat kullanımı sağlayabilmesi için diğer bütün özellikleri de getirmeye devam edecek ve bunun üzerinde çalışmalar yapacak.

TikTok, Samsung Sero Televizyonlarda Tam Uyumlu Olacak

Tiktok uygulaması ilk etapta yeni tanıtılan Sero televizyonlar ile sunulacak. Tiktok Sero televizyonlarla tamamen uyumlu şekilde tasarlandı ve işlevsel anlamda da bu sürüm ile tamamen uyumlu çalışacak. Tiktok kullanıcıları videoları daha büyük bir ekranda, daha yüksek bir çözünürlükle ve daha kaliteli şekilde izleyebilecekler.